KVR P1-NK-1,5

Το υπόγειο σύστημα απορριμμάτων KVR P1-NK-1,5 είναι ένα προϊόν που επιτρέπει την επιτυχή ταξινόμηση της συλλογής, διαλογής, απομάκρυνσης, επεξεργασίας και αποβολής των αστικών αποβλήτων. Πρόκειται για ένα προϊόν που εξυπηρετεί την εργασία του αστικού συστήματος και βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του περιβάλλοντος. Οι πόλεις στις οποίες έχει ήδη εγκατασταθεί το υπόγειο σύστημα απορριμμάτων επιβεβαιώνουν ότι ο σχεδιασμός του προϊόντος ανταποκρίνεται στις υψηλής αισθητικής απαιτήσεις, που προσφέρουν ευκολία στην εγκατάσταση, στη φόρτωση και εκφόρτωση, στη συντήρηση και στη λειτουργία του. 

Το υπόγειο σύστημα απορριμμάτων είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα που απαιτούνται για το συγκεκριμένο τύπο προϊόντος, διαθέτει πατέντα και είναι νομικά προστατευόμενο προϊόν. Παρέχονται υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του προϊόντος.

Μέρος του υπόγειου συστήματος απορριμμάτων

Υλικό

Ποσοστό ανακύκλωσης

Φρεάτιο

Αδιάβροχο πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας.

100%

Δοχείο Ανύψωσης (Ευέλικτα δοχεία ενδιάμεσης αποθήκευσης)

Πολυεστερικό-αντιπυρικό  υλικό, αδιάβροχο, PVC κάλυμμα διπλής όψης, βερνίκι, υψηλής στιλπνότητας ανάγλυφο, μυκητοκτόνο φινίρισμα, επιβραδυντικό φλόγας, χωρίς κάδμιο.

100%

Κατασκευή δοχείου πάνω από το έδαφος

Aτσάλι S235JR, γαλβανισμένο εν θερμώ 

100%

Κατασκευή πεντάλ ποδιού του δοχείου πάνω από το έδαφος

Aτσάλι S235JR, γαλβανισμένο εν θερμώ 

100%

Δοχείο πλαισίου πάνω από το έδαφος

Γαλβανισμένη επίστρωση ηλεκτροστατικά βαμμένη ή 

Ανοξείδωτο  από ατσάλι AISI 304/316

100%

Μεγάλο κάλυμμα

Φύλλο από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304/316

100%

Λαβή μεγάλου καπακιού 

Ατσάλινη διατομή S235JR, ζεστή γαλβανισμένη

100%

Μικρό καπάκι

Φύλλο αλουμινίου

100%

Καπάκι μικρού καπακιού

Ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304/316

100%

 

Η επιτυχία του υπόγειου συστήματος απορριμμάτων, σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς κάδους αποβλήτων, έγκειται στη μοναδική χωρητικότητα συγκράτησης που διαθέτει και στο γεγονός ότι μεριμνά για την προστασία του περιβάλλοντος. Η αποθήκευση των απορριμμάτων στο υπόγειο σύστημα αποβλήτων έχει πολλά πρόσθετα οφέλη πέρα από τη μεγάλη χωρητικότητα και την αισθητικά ελκυστική οπτική όπως: 

  •     μειωμένη συχνότητα επισκευής
  •     μείωση στην κυκλοφορία απορριμματοφόρων
  •     μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα
  •     λιγότερα σκουπίδια στον περιβάλλοντα χώρο μας. 

Το γεγονός ότι τα απόβλητα βρίσκονται κάτω από το έδαφος και δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτά, σε συνδυασμό με το σφιχτό κλείσιμο των καπακιών, δίνει τη δυνατότητα να λειτουργούν σαν  εντομοαπωθητικά, βοηθώντας να διατηρείται ένα καθαρό περιβάλλον που δεν επιτρέπει στα ζώα και τα έντομα να εισέρχονται. Οι ψυχρές θερμοκρασίες κάτω από το έδαφος αποτρέπουν τη δημιουργία και την ανάπτυξη βακτηρίων και αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός φυσικού και φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου όπου δεν απαιτούνται χημικά ή άλλες επιβλαβείς λύσεις. Το υπόγειο σύστημα απορριμμάτων είναι αδιάβροχο και στεγανό, αποτρέποντας έτσι τη ρύπανση του εδάφους. Είναι σχεδιασμένο χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα το περιεχόμενο του κάδου να χυθεί στα υπόγεια ύδατα. 

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ

Το υπόγειο σύστημα απορριμμάτων μειώνει τα έξοδα όσον αφορά τη βενζίνη, τα απορριμματοφόρα και τις ώρες εργασίας, καταργώντας την άσκοπη συλλογή άδειων ή μισο-γεμάτων κάδων και ελαττώνοντας σημαντικά την υπερβολική περιβαλλοντική ρύπανση. 

Η αυτόματη παρακολούθηση του συστήματος υπόγειων απορριμμάτων παρέχει μετρήσεις της θερμοκρασίας, της χωρητικότητας των σκουπιδιών στον κάδο και ειδοποιήσεις όταν οι κάδοι είναι γεμάτοι ώστε να προγραμματίζεται η προσέλευση του απορριμματοφόρου, διασφαλίζοντας ότι δεν θα γίνονται άσκοπες επισκέψεις.

Τα δεδομένα που συλλέγονται από τους αισθητήρες είναι ρυθμισμένα ώστε να επιτρέπουν στον πελάτη να γνωρίζει τα απόβλητα που διαχειρίζεται. Χάρη στις μετρήσεις, οι πελάτες μπορούν να δουν με κάθε λεπτομέρεια πώς συγκεκριμένες περιοχές της πόλης παράγουν απόβλητα, σε τι ποσότητα και πόσο γρήγορα, ποιο είναι η αναλογία μεταξύ ξεχωριστών και γενικών αποβλήτων, ποιο είναι το μέσο επίπεδο των σκουπιδιών και πόσο αποδοτικά χρησιμοποιούν τους κάδους και προγραμματίζουν τις επισκέψεις των απορριμματοφόρων. Έτσι, οι πελάτες μπορούν να σχεδιάζουν τη χωρητικότητα, την αναλογία και την τοποθεσία των κάδων, βασισμένοι σε πραγματικά δεδομένα.

Η μπαταρία έχει αντοχή έως 5 χρόνια.